Iedereen Een Meester

Interview in wijkblad Vogelwijk

In de november-editie van het wijkblad van de Vogelwijk staat een leuk interview met Marjolijn Grijns over Iedereen een Meester. Daarin legt ze onder andere uit wat het doel is van Iedereen een Meester en hoe we dat willen bereiken. 

Via deze link kun je het interview digitaal lezen.

Internationale Vrijwilligersdag

Op 5 december is het niet alleen de dag van Sinterklaas maar ook de Internationale Vrijwilligersdag (de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december).
Afgelopen week zijn Marjolijn, John en Margôt vanuit Iedereen een Meester op pad geweest om de eerste groep ‘Meesters’ die zich inzetten voor het basisonderwijs in Den Haag te verrassen met iets lekkers en een bijpassend gedicht!

Interview in Konkreet

Het KonkreetNieuws heeft in haar editie van augustus 2021 een interview opgenomen over Iedereen een Meester met daarbij een link naar De Klimop, een van de deelnemende scholen in hun wijk. 

In het interview kun je o.a. lezen wat  Margôt daarover zegt: ”De nieuwe stichting ‘Iedereen een Meester’ biedt vanaf september 2021 een mogelijke oplossing om de werkdruk binnen het onderwijs te verlichten. Initiatiefnemer van ons project is Marjolijn Grijns. Via PEP, het centrum voor vrijwilligersorganisaties, ben ik benaderd om als coördinator deel uit van het team van ‘Iedereen een Meester’. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige, heb belangstelling voor coaching en counseling en het is voor mij als vrijwilliger een prachtige uitdaging om dit project in Den Haag op poten te zetten.”

Het hele interview vind je op pagina 9 van het KonkreetNieuws