Iedereen Een Meester

Filmpje Fonds 1818

Mei 2022

‘It takes a village to raise a child” en als we allemaal onze kwaliteiten inzetten voor kinderen dan is er voor Iedereen een Meester.

In het filmpje van Fonds 1818 vertelt Initiatiefnemer Marjolijn Grijns samen met schooldirecteur Karen Weijermans van De Haagse Scholen en vrijwilliger Nithima Choomuang hoe dit in z’n werk gaat.
Trots op het eindresultaat!

Je kunt het filmpje ook bekijken op Youtube.

Artikel in het AD 

April 2022

Donderdag 21 april was het AD op OBS Houtwijk voor een interview over het werk van stichting Iedereen een Meester in de praktijk. Wat doet deze stichting, hoe ervaart een vrijwilliger het om mee te helpen in een klas en hoe ervaart de schooldirecteur de samenwerking met de vrijwilligers. 

Het interview is te lezen op de site van het AD

Je kunt het interview ook lezen in het pdf-document die onder deze link staat.

Nieuws in De segbroeker

April 2022

Het mooie verhaal van Iedereen een Meester verspreid zich steeds verder, met in de laatste week van april een wervend artikel in De Segbroeker.

Via deze link open je het interview.

Of ga naar de digitale versie van de april-editie van De Segbroeker.

Eerste ervarings-verhaal

Maart 2022

Sinds oktober 2021 zijn de eerste ‘Meesters’ via Iedereen een Meester aan de slag in het openbaar basisonderwijs in Den Haag. In deze eerste editie van ervaringsverhalen laten we vrijwilligster Miriam aan het woord samen met Angela, de adjunct-directeur van OBS Leeuwerikhoeve.

Klik op deze link als je het ervaringsverhaal van Miriam en Angela wilt lezen.