Wisseling bij team Iedereen een Meester

Sinds de start van Iedereen een Meester heeft John Swildens zich met hart en ziel ingezet voor onze stichting. Hij was met zijn uitgebreide kennis over en kunde in het onderwijs een drijvende kracht achter het succes van Iedereen een Meester.
Maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. John heeft de keuze gemaakt om meer tijd vrij te maken voor al die andere dingen die hij ook heel erg leuk vindt. Wij danken John voor zijn inzet en energie die hij in de afgelopen 2,5 jaar in Iedereen een Meester heeft gestoken en wensen hem heel veel plezier met al zijn andere passies.

We zijn erg blij dat we tegelijkertijd aanvulling van ons ‘Iedereen een Meester-team’ hebben gevonden in de persoon van Sibel Demirel. Zij zal zich in het bijzonder bezighouden met de inzet en matching van gastleraren in het basisonderwijs. Het is heel fijn dat zij haar brede kennis en ervaring meebrengt vanuit haar voormalige werk in het (o.a. Haagse) basisonderwijs. Ze is zelf lang schoolleider geweest en kent de ins en outs van het leiden van een school in tijden van grote personeelstekorten. Een echte aanwinst voor ons team!
Alle mails gericht aan gastleraar@iedereeneenmeester.nl worden vanaf nu door haar behandeld.

Over ons

Onze pool van Meesters zet zich in op de vraag van scholen. Zo kan iedereen een Meester worden.

contact

Stichting Iedereen een Meester
Laan van Poot 428
2566 DM Den Haag

info@iedereeneenmeester.nl