Iedereen Een Meester

Voor meesters

Iedereen is een Meester
Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten. De een is goed in sporten, de ander kan heel goed uitleggen, de derde is een kanjer in het organiseren of heeft veel kennis over een specifiek onderwerp. Je komt het beste tot je recht als je die talenten en kwaliteiten verder kan ontwikkelen en inzetten. Onderzoek heeft aangetoond dat je ook het meeste plezier hebt als je dat doet waar je goed in bent. Fantastisch als je deze talenten en kwaliteiten én jouw energie wilt delen met scholieren/jeugd. Daardoor komen zij ook weer een stapje verder.

Weet je wat jouw talenten en kwaliteiten zijn? Dan kun je je direct inschrijven. Wil je eerst nog ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en waar je dus goed in bent? Laat je inspireren door de vacatures en kijk wat jou het meeste aanspreekt of neem contact met ons op.

Aanmelden als organisatie
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt gelukkig steeds vanzelfsprekender. Organisaties willen hun steentje bijdragen aan de samenleving. Voor veel werknemers is maatschappelijke betrokkenheid een belangrijk criterium om voor een werkgever te kiezen. Als (publieke) organisatie is het goed te weten wat er in de samenleving speelt waardoor je daar beter op in kan spelen. Schrijf je in, dan nemen we contact met je op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken.

De Kleine Keizer

Loosduinse Uitleg 10
2553 AZ Den Haag

OBS Houtwijk

Mari Andriessenstraat 42
2552 KN Den Haag

Dr. Willem Drees

Bresterstraat 15
2523 XC Den Haag

Prins Willem Alexander

Laakweg 199
2521 SG Den Haag

De Kameleon

Ketelstraat 101
2516 VN Den Haag

De Baanbreker

Elboogstraat 68
2516 PV Den Haag

De Spoorzoeker

Busken Huetstraat 22-24
2524 TT Den Haag

De Klimop

Cartesiussstraat 2-4
2562 SK Den Haag

De Leeuwerikhoeve

Walenburg 25
2591 BR Den Haag