Gezocht: Inspirerende communicator en schakelaar tussen kennis en klaslokalen!

 

Voor ‘Iedereen een Meester’ zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken coördinator van onze gastleraren. In deze rol ben je de schakel tussen scholen en gastleraren, goed persoonlijk contact is hierin een vereiste.

Jouw rol

Als coördinator ben jij de spil in ons netwerk van bevlogen gastdocenten en scholen. Je zorgt voor een naadloze samenwerking en coördineert de inzet van de gastleraren/experts die scholieren inspireren met hun kennis en ervaring.

Wat je doet

Identificeren en aantrekken van gepassioneerde gastleraren uit diverse vakgebieden. matchen van leraren met scholen op basis van onderwijsbehoeften en expertise; monitoren en evalueren van het programma voor voortdurende verbetering en zeer belangrijk het onderhouden van contacten en het opbouwen van sterke relaties met zowel leraren als schooldirecteuren.

Je hebt binnen het Iedereen een Meester-team het meeste contact met de Bureau Coördinator.

Wie je bent

Een communicatief wonder met een natuurlijke flair voor netwerken en samenwerken; organisatorisch talent dat niet terugschrikt voor uitdagingen en snel kan schakelen; gepassioneerd over onderwijs en de impact van inspirerende gastleraren en een vlotte en energieke persoonlijkheid die anderen weet te motiveren en oh ja gevoel voor humor vinden wij ook zeer prettig!

Waar kom je te werken?

Je werkt voornamelijk vanuit huis. Voor het voeren voor o.a. intakegesprekken kun je gebruik maken van een vaste locatie in Den Haag. Ons team heeft elke vrijdagochtend teamoverleg.

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft in eerste instantie een vrijwilligers functie. Je krijgt de kans om jouw talenten, kennis en vaardigheden in te zetten en daardoor van betekenis te zijn voor de samenleving en mede daardoor uitbreiding van je netwerk en CV. Verder deel je mee in het enthousiasme over de bijdragen die Iedereen een Meester aan het onderwijs levert en de effecten die de inzet van onze mensen hebben.

Klaar om de klaslokalen te laten bruisen?

Sluit je aan bij ons team en help mee om het leren tot leven te brengen! Stuur een mail met jouw gegevens naar info@iedereeneenmeester.nl en dan bellen we je voor een afspraak om kennis te maken.

Heb je vragen en zou je dit eerst verder willen verkennen? Bel dan met 06-81454368. Meer informatie over Iedereen een Meester kun je vinden op www.iedereeneenmeester.nl.

 

 

Over ons

Onze pool van Meesters zet zich in op de vraag van scholen. Zo kan iedereen een Meester worden.

contact

Stichting Iedereen een Meester
Laan van Poot 428
2566 DM Den Haag

info@iedereeneenmeester.nl