Wordt jij de ‘ruggensteun’ van ons bestuur?

 

Voor ons ‘Iedereen een Meester’ bestuur zijn we op zoek naar een enthousiaste secretaris. Als secretaris ben je de administratieve ‘ruggensteun’ van het bestuur.

Wat ga je doen

Als secretaris stel je brieven op, plan je afspraken in en zorg je voor de archivering van afschriften van verzonden brieven en andere belangrijke documenten. Verder bereid je de vergaderingen van bestuur en RvT voor en notuleer je deze. In deze rol ben je ook de aanjager voor het team van Iedereen een Meester als het gaat om oplevering van benodigde stukken. Daarnaast denk je mee met het bestuur over de algemene zaken van de stichting.
Het betreft een onbezoldigde functie met een tijdsinspanning van circa 2-4 uur per week. De vergaderingen van het bestuur en Raad van Toezicht vinden ca. viermaal per jaar plaats.

Wat vragen we van jou

Wij zoeken iemand die zich herkent in onze missie: “it takes a village to raise a child”, plezier heeft om dit samen met het bestuur en ons team te organiseren, en helpt om de stichting verder uit te bouwen. Verder ben je natuurlijk: nauwkeurig en ordelijk, administratief onderlegd, computervaardig en uitstekend in de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat krijg je ervoor terug

Een inspirerende functie waarin je in een plezierige en leerzame omgeving helpt de missie van onze stichting uit te dragen en een fijne samenwerking met andere betrokkenen uit het team.

Interesse?

Denk je ja, daar wil ik mijn steentje aan bijdragen, meld je dan – met een korte motivatie – aan via Aanmelding functie Secretaris. Dan kunnen we snel kennismaken en zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Over ons

Onze pool van Meesters zet zich in op de vraag van scholen. Zo kan iedereen een Meester worden.

contact

Stichting Iedereen een Meester
Laan van Poot 428
2566 DM Den Haag

info@iedereeneenmeester.nl